nextgen-living-wall-239.jpg

Verticaal groen

 

Voor de ultieme toevoeging aan het interieur, is de groene muur inmiddels niet meer weg te denken. Het transformeert de ruimte naar een groene oase, draagt bij aan luchtzuivering, dempt geluidsoverlast, voegt waarde toe aan de uitstraling en/of bedrijfsidentiteit en maakt een goede eerste indruk op klanten.

The Plantscaper is een gecertificeerde specialist in het plaatsen van het groene muur systeem van NextGen Living walls. Naast groene muren ontwerpt en levert The Plantscaper onder andere ook moswanden, BioMontage, BioMontage Live, en enkel- of dubbelzijdige Room-dividers in vele soorten en maten.

nextgen-living-wall-95_edited.jpg
AdobeStock_172416014.jpeg
BioMontage-45.jpg

Groene muren

Een Groene muur maakt veel indruk en zorgen voor een prachtige uitstraling zowel thuis als op de werkvloer. Hiernaast dragen zij bij aan een gezonder binnenklimaat, zijn makkelijk om te installeren en eindeloos te variëren.
Ook verkrijgbaar als roomdivider.

Moswanden

Mos is een prachtig natuurproduct dat in ieder interieur kan worden toegepast, ook op plekken waar geen daglicht aanwezig is. Prijstechnisch iets goedkoper dan een groene wand, maar ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. 
Mos-schilderijen, mos-wanden, mos-plafonds, mos-zuilen of logo’s met mos, het kan allemaal.

BioMontage

BioMontage brengt 'biophilic design' naar binnen. Het onderstreept de menselijke behoefte om in contact te zijn met de natuurlijke omgeving door het introduceren van een variatie van natuurlijke materialen voor het interieur. Vele combinaties mogelijk, eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij.

 

The Plantscaper is lid van de branche organisatie  VHG

Tel: 0681634182

Molenstraat 45 1502 TG Zaandam

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2019 by The Plantscaper.