20190930_163312.jpg

Plantsitting

 

Jouw groene vrienden verdienen het beste

Stel je hebt al een groen interieur, en normaal gesproken ben je prima in staat om jouw planten goed te verzorgen.

Maar plotseling vereist je werk dat je regelmatig een tijd van huis bent, of misschien ga je wel die wereldreis maken die je al lang aan het plannen was. Hoe zorg je er dan voor dat je planten ook in deze periodes de verzorging krijgen die zij nodig hebben? Ook hier heeft The Plantscaper een antwoord, het is namelijk mogelijk om deze als een zogenoemde Plantsitter in te huren! In dit geval wordt er periodiek een bezoek gebracht aan jou huis en worden hier de volgende taken verricht;

 
Three Plants

Bewatering

Elke plant krijgt water toegediend specifiek afgestemd op de individuele behoefte, hier kan indien nodig ook voeding aan worden toegevoegd, zodat de planten over alle nutriënten beschikken die zij nodig hebben.

Schoonmaak

Elke plant wordt nagelopen en indien nodig worden de bladeren met een vochtige doek schoongemaakt, zodat deze optimaal het licht kunnen blijven opnemen. Tijdens dit proces worden eventueel aanwezige dode bladeren ook verwijderd. Als laatste kunnen sommige planten worden bemist voor een extra dosis luchtvochtigheid.

Netheid gegarandeerd

Alle werkzaamheden worden zo uitgevoerd dat meubilair, muren en vloeren niet vies worden of indien nodig direct worden schoongemaakt. Al het afval dat ontstaat tijdens de werkzaamheden wordt meegenomen en op de juiste manier weggegooid.

 

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

The Plantscaper is lid van de branche organisatie  VHG

Tel: 0681634182

Molenstraat 45 1502 TG Zaandam

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2019 by The Plantscaper.