photo-of-swiss-cheese-plant-2736497.jpg

Particulier

Interieurbeplanting bij jou thuis

 

Meer groen in huis

Steeds meer mensen willen het, maar beschikken niet altijd over de kennis van planten die geschikt zijn voor het specifieke binnenklimaat van hun huis en hebben ook niet alle tijd om dit uit te gaan zoeken.

De afgelopen jaren is er een toegenomen bewustzijn ontstaan over de vele voordelen van het vergroenen van onze binnenruimtes. Er wordt tegenwoordig steeds meer gewerkt volgens 'Biophillic design'. Hierin wordt bij het inrichten van interieur specifiek gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen, daarnaast ligt de nadruk vooral op het plaatsen van vele planten. Op deze manier worden de positieve effecten van de natuur op de mens van buiten naar binnen gebracht.  

Covid-19 heeft dit jaar veel mensen gedwongen om vanuit huis te gaan werken en dit lijkt voorlopig nog wel even zo te blijven. Hierdoor is het toevoegen van voldoende groen op de (thuis)werkplek misschien wel belangrijker dan ooit en om deze reden heeft The Plantscaper dan ook besloten naast de bestaande diensten, voor particulieren in het bijzonder een aantal extra services in het leven te roepen. Hierbij is de insteek dat deze services ondersteunend en van grote toegevoegde (gezondheids)waarde zijn in dit nieuwe tijdperk.

De nieuwe services bestaan uit de volgende mogelijkheden:

Laptop and Plant

Adviesgesprek

Een plan op maat

The Plantscaper komt op bezoek bij jou thuis voor een adviesgesprek van 1 uur. Tijdens dit bezoek worden jouw persoonlijke wensen besproken en een aantal metingen gedaan van het plaatselijke binnenklimaat. Dit zijn metingen van bijvoorbeeld de lichtomstandigheden, luchtvochtigheid en temperatuur. Aan de hand van deze factoren en jouw wensen, wordt er naderhand een plan op maat opgesteld. Dit plan, inclusief plantennamen, foto's en verzorgingstips, ontvang jij per e-mail. Hierna kun jij zelf aan de slag!

Prijs van dit adviesgesprek en het op maat gemaakte plan: €149,-

Adviesgesprek & Plaatsing

Totale ontzorging

Als je kiest voor deze service, komt The Plantscaper langs bij jou thuis voor een adviesgesprek van 1 uur. Er worden een aantal metingen van het binnenklimaat verricht, waarna samen met jouw wensen de mogelijkheden worden besproken. Naderhand wordt er met al deze informatie een persoonlijk plan op maat opgesteld. Zodra dit plan aan jouw wensen voldoet, bezoekt The Plantscaper persoonlijk zijn kweker om met de hand zowel de plantpotten als de mooiste en meest gezonde planten uit te kiezen. Deze worden vervolgens op afspraak door The Plantscaper bij jou thuis afgeleverd en geplaatst op de perfecte plek. De ideale service voor totale ontzorging!

Prijs van Adviesgesprek, Plan en Plaatsing vanaf €499,-

(excl. materiaalkosten)

pexels-daria-shevtsova-3644742_edited.jpg
Indoor Plants

Onderhoud & Plantsitting

Onbezorgd op vakantie of zakenreis

Naast de mogelijkheid op een adviesgesprek en plaatsing van planten bij jou thuis, bestaat ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Zo zorgt The Plantscaper ervoor dat jouw planten in optimale conditie blijven, zonder dat jij daar tijd of kennis voor nodig hebt.

Misschien heb je wel die groene vingers, maar ga je binnenkort een langere tijd op vakantie of ben je regelmatig op zakenreis? 

Ook dan kunnen je planten optimaal verzorgd worden. The Plantscaper is namelijk ook als een zogeheten 'Plantsitter' in te huren. Op deze manier kun jij onbezorgd op reis met de kennis dat jouw groene vrienden in goede handen zijn! 

De prijsindicatie voor onderhoud en Plantsitting is variabel. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

The Plantscaper is lid van de branche organisatie  VHG

Tel: 0681634182

Molenstraat 45 1502 TG Zaandam

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2019 by The Plantscaper.