Moswanden

 

Moswanden of mos-schilderijen zijn een aantrekkelijke optie voor verticaal groen, ook waar geen daglicht komt. Daarnaast is de moswand prijstechnisch vaak een gunstiger alternatief voor een groene muur. Het mos word uit duurzame bron met de hand geoogst en met natuurlijke stoffen geïmpregneerd, daardoor blijft het soepel en is het stof afstotend en brandvertragend. Een moswand gaat jarenlang mee, heeft geen water nodig en is dus zo goed als onderhoudsvrij. Mos op een wand zorgt voor een natuurlijke, rustgevende en warme uitstraling.

 

Verschillende soorten mos beschikbaar

De moswanden kunnen opgemaakt worden uit één of meerdere soorten mos. Deze soorten zijn; Bolmos, Platmos en Rendiermos, en deze brengen elk een andere variatie aan structuur en diepte.

Zeer veel variatie in afmetingen

Een moswand kan in bijna iedere grootte worden aangeleverd, van schilderij tot aan volledige muur, maar ook in iedere vorm. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van uw bedrijfslogo.

Veel verschillende kleuren

Het mos kan in zijn natuurlijke kleur, maar ook in vele andere kleuren, en in alle gewenste combinaties, worden geleverd.

Overal toepasbaar

Zowel thuis als op kantoor, in een winkel, hotel of openbare ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem nu contact op voor meer informatie, of het maken van een vrijblijvende afspraak bij jou op locatie.

 
 

The Plantscaper is lid van de branche organisatie  VHG

Molenstraat 45 1502 TG Zaandam

©2019 by The Plantscaper.