Indoor%252520Plants_edited_edited_edited.jpg

Interieurbeplanting

Voor de ultieme gezonde en prettige (thuis)werk- of leefomgeving.

Interieurbeplanting heeft vele positieve effecten op zowel de esthetiek als de gezondheid van een werk- of leefomgeving.
The Plantscaper verzorgt het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van interieur beplanting voor zowel de particuliere, als de zakelijke klant.

 
Luxury Mansion Interior
photography-of-table-and-chairs-near-pla
green-leaf-plant-lot-3153522.jpg

Particulier

Voor de thuis(werk) omgeving

Zakelijk

Voor op kantoor, bedrijfsruimte of in de horeca

Plantsitting

Voor een zorgeloze vakantie of zakelijke reis.

Small Green Plants

Voordelen van groen op de werkplek

De kosten voor de aanschaf en het onderhoud van planten kunnen over het algemeen al binnen één jaar worden terugverdiend. Hoofdzakelijk door het lagere ziekteverzuim en het beter functioneren van medewerkers. Daarna levert de investering in planten juist geld op.
Recent onderzoek van de universiteit van Wageningen bevond het volgende:

 

Tevredenheid personeel

Mensen beoordeelden hun werkplek na beplanting 26% aantrekkelijker om te zien, en toonden verhoogde tevredenheid over hun functioneren. Daarnaast was de gemoedstoestand van medewerkers na de beplanting positiever dan daarvoor, en werdt er door medewerkers van één bedrijf buiten werktijd minder gepiekerd over werk.

Luchtvochtigheid

De relatieve luchtvochtigheid in ruimten met planten was gemiddeld zo’n 5% hoger dan in ruimten zonder planten. In de winter is zelfs tot 17% verbetering gemeten. Betere luchtvochtigheid zorgt voor minder droge lucht, wat weer zorgt voor minder irritaties aan ogen en luchtwegen en een verbeterde concentratie.

Lucht zuiverend

De planten zuiverden de lucht en verlaagden de concentraties koolstof dioxide(CO2) en andere vluchtige organische stoffen, de lucht in de ruimte werd frisser en gezonder.

Minder ziekteverzuim

De mensen die werkten in een ruimte met planten melden zich minder vaak ziek (Het onderzoek vermelde een daling van 36% naar 16%!). Dit komt neer op gemiddeld 1,6 ziektedag minder per medewerker per jaar. Deze daling alleen al zorgt ervoor dat het plaatsen, en onderhoud van interieur beplanting zichzelf binnen 1 jaar terug verdiend.

The Plantscaper is lid van de branche organisatie  VHG

Tel: 0681634182

Molenstraat 45 1502 TG Zaandam

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2019 by The Plantscaper.